Mercator Izziv

S projektom Mercator Izziv-a, ki je nosi slogan Tečemo za dober namen, smo izpostavili Mercatorjevo sponzorstvo Ljubljanskega maratona na platformi Garmin Izziva  ter hkrati med seboj povezali kar nekaj družbeno odgovornih vidikov, za katere si dnevno prizadevamo.

S projektom Mercator Izziv smo širšo rekreativno javnost nagovorili in povabili, da so si tudi sami nataknili tekaške copate, izkoristili tekaške nasvete, ki smo jih za njih pripravili na portalu www.mercatorizziv.si ter se udeležili priprav na 16. Ljubljanski maraton.

Tekli s(m)o tudi za zdravje in dober namen: vsi, ki so svoje treninge beležili s pomočjo najrazličnejših tekaških naprav, pametnih telefonov in programov ter z njimi sodelovali v Osrednjem Mercator Izziv-u, so aktivno prispevali za “dober namen”. V njihovem imenu so pri Mercatorju vse zabeležene in pretečene kilometre ovrednotili (1 km = 0,5 EUR) in jih donirali tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. Donacijo so v humanitarne namene predali v nedeljo, 23. oktobra 2011, na 16. Ljubljanskem maratonu.

 

Značke: #aktivacija sponzorstva, #digitalno