Ostale storitve

ORGANIZACIJA DOGODKOV

Storitev organizacije dogodkov obsega vsa področja, ki so potrabna za vrhunsko pripravo dogodka. Dogodki so lahko namenjeni večji interakciji z širšo množico ali pa so omejeni na poslovne partnerje. V obeh primerih je za naročnika pomembno, da se lahko posveti svojim ciljnjim skupinam.

Naši naročniki so gostje na lastnem dogodku in jim ni potrebno skrbeti za organizacijske stvari.

HOSPITALITY

Športni dogodki niso namenjeni zgolj navijačem. Čustva, navijaško atmosfero, negotovost izida in veselje lahko izkoristite za srečanje oziroma pogostitev vaših poslovnih partnerjev ali svojih zaposlenih. Hospitality program je vedno zasnovan tako, da imate odličen pregled nad športnim dogajanjem in obenem dovolj zasebnosti, da se lahko v celoti posvetite povabljenim partnerjem.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Poleg vsebine sponzorskih aktivnosti je izredno pomembena tudi celostna grafična podoba akcije. Naša ekipa krativnih oblikovalcev bo za vas pripravila najboljšo grafično rešitev.Storitve grafičnega oblikovanja predstavljajo predvsem:

– logotip prireditve,

– maskota prireditve,

– celostna grafična podoba prireditve/športne organizacije/športnika,

– grafična podoba celotnega dogodka,

– grafični elementi za potrebe televizijskih prenosov.

 

POGAJANJA oz. SVETOVANJE

Tako kot pri vsaki drugi investiciji je tudi pri športnih sponzorstvih za uresničitev poslovnega rezultata pomembno, da si sponzor zagotovi prave pravice po realni ceni. Naša ekipa vam zagotavlja, da boste za svoj vložek dobili tiste pravice, ki vam pripadajo in ki jih potrebujete za uresničitev zastavljenih ciljev.

Lahko vam natančno in konretno svetujemo in vas pripravimo na pogajanja pred sklenitvijo pogodbe ali pa vas zastopamo v pogajalskem procesu.

Sportelement zagotavlja storitve športnega marketinga, od video produkcije do organizacije dogodkov, na ključ.

VIDEO PRODUKCIJA

Pri športni video produkciji je pomembno čustva prenesti na male zaslone. Naša produkcijska ekipa ima dolgoletne izkušnje pri produkciji športnih vsebin z največjimi svetovnimi športniki. Kreativnost in inovativnost pa naročniku zagotavljata edinstvenost končnega izdelka.